Coacht en Traint (in) ondernemende organisaties

Uw medewerkers dragen voor een belangrijk deel bij aan het succes van uw organisatie.
Het is een open deur dat mensen die ‘lekker in hun vel zitten’ prettige medewerkers en collega’s zijn met constructief gedrag en een gezonde draagkracht.

Wanneer er wordt geklaagd, gezeurd, processen worden vertraagd, het niet lukt om besluiten te nemen, doelen te bereiken of wanneer er sprake is van sabotagegedrag is het goed om deskundige ‘vreemde ogen’ mee te laten kijken.
Om met coaching of gerichte training de dynamiek in een team, een afdeling of tussen medewerkers onderling te herstellen en bij te dragen aan organisatiedoelen, -verandering en werkplezier.

 met gerichte training de dynamiek herstellen

Wanneer de communicatie of het vertrouwen tussen de werkvloer, het management en (of) de directie verstoord of verdwenen is, is het goed om met een professionele frisse blik te kijken, te luisteren, te analyseren en gericht te werken aan herstel.

Medewerkers die uitvallen, processen die niet efficiënt verlopen waardoor de productiviteit daalt, de klant die zich niet (meer) thuis voelt bij uw bedrijf … het zijn kosten die flink op kunnen lopen.

Communicatie, autonomie, eigenaarschap, verantwoordelijkheid … zijn deze vaardigheden voer voor ‘de geitenwollen sok?’
Niets is minder waar. De invloed van soft skills op ‘harde resultaten’ is evident. En beïnvloedbaar. Investeren in gerichte coaching en training verrast en verdient zichzelf terug.

Over-Monique-Zegveld